Centrale verwarming plaatsen

 • Plaatsing CV

  Wanneer u een beroep doet op Van Huffel voor de installatie van uw centrale verwarming, maken we eerst een warmteverliesberekening en een prijsofferte op.

  Meer info
 • Onderhoud & herstellingen

  Herstelling of onderhoud aan uw centrale verwarming? Van Huffel komt binnen de 2 dagen langs. Contacteer ons.

  Meer info

Zowel installatie als onderhoud

Al decennialang is Van Huffel gespecialiseerd in het plaatsen en het onderhoud van centrale verwarming. Voordat we uw verwarming installeren, wordt er eerst een warmteverliesberekening gemaakt. Op basis daarvan bepalen we dan welke radiatoren het meest geschikt zijn voor uw woning.

Nieuwbouw en renovatie

U kunt uw centrale verwarming door ons laten plaatsen zowel in nieuwbouwwoningen als in bestaande woningen, ter vervanging van een oudere installatie. Uw verwarmingsketel wordt enkele dagen nadat u ons contacteert geplaatst. Voor een volledige verwarmingsinstallatie rekent u er best de leveringstermijn van het bestelde materiaal bij.

Naast de eigenlijke centrale verwarming plaatsen we ook condenserende gas- en mazoutketels. U kunt ook een beroep doen op onze diensten als u wilt overschakelen van verwarming op mazout naar gas. Daarnaast renoveren we ook alle centrale verwarmingsinstallaties op gas of mazout.

Onze merken

We werken voornamelijk met de volgende merken:

 • Bulex
 • Daalderop
 • Viessmann
 • Viega (voor vloerverwarming)

U kunt op aanvraag ook andere merken bij ons bestellen. We leveren alle materiaal bij u thuis.

Wilt u graag centrale verwarming laten plaatsen of wenst u meer informatie over onze diensten of merken? Contacteer ons gerust, we beantwoorden graag al uw vragen.